برپایی میز ارتباطات مردمی با حضور مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه

۰۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۶۵۲۸۶ اخبار استان
تعداد بازدید:۳
برپایی میز ارتباطات مردمی با حضور مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، مهندس انشاءاله کولانی مدیرکل محترم به اتفاق معاونان، رئیس اداره مدیریت عملکرد اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، میز ارتباطات مردمی را به منظور پاسخگویی به مطالبات و خواسته های مردم در مسجد جامع شهر کرمانشاه برپا کردند.
مقام عالی منابع طبیعی استان کرمانشاه اظهار داشت: محرک اصلی تغییرات چشمگیر توسعه اجتماعی- اقتصادی استان، خدمت فرهنگی به جامعه است. مجموعه منابع طبیعی استان، با فعالیت فرهنگی بیشتر خود، امیدوار است از علل انسانی آسیب عرصه های منابع طبیعی کاسته و پیام آور حفظ و بهسازی جنگلها و مراتع استان باشد.
 در میز ارتباطات مردمی، تعدادی از همشهریان مشکلات و خواسته های خود را با مسئولان مطرح نموده که در پایان، مدیرکل محترم اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، دستورات لازم را جهت تسریع در امور مربوطه صادر فرمودند. 
 
 

کلیدواژه‌ها: برپایی میز ارتباطات مردمی با حضور مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه


نظر شما :