به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان کرمانشاه
در مسابقات والیبال منطقه پنج سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تیم منابع طبیعی استان کرمانشاه توانست تیم استان مرکزی را شکست دهد و به عنوان تیم منتخب منطقه پنج کشور مقتدرانه به دور نهایی راه پیدا کند.
در پایان این مسابقات میلاد صفری مسئول تربیت بدنی منابع طبیعی استان گفت برگزاری اینچنین مسابقاتی در سطح ادارات باعث پویایی و شادابی کارمندان و کارکنان دولت خواهد شد وامیدواریم همواره با قدرت ادامه داشته باشد .
صفری افزود خوشبختانه رویکرد مدیرکل منابع طبیعی استان و معاونین ایشان به ورزش نگاه مثبتی است و همواره با برگزاری مسابقات ورزشی داخلی در مناسبت های مختلف سعی در ایجاد شور و نشاط و پویایی همکاران گرانقدر بوده ایم.
صفری در خاتمه از مدیرکل،معاونت برنامه ریزی،مهندس لاجوردی رئیس امورمالی،مهندس کرمی رئیس امور اداری ،مهندس محمدی و مهندس معینیان و سایر همکاران که با میزبانی شایسته شرایط افتخار آفرینی ورزشکاران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه را مهیا نمودند تشکر کرد و گفت والیبالیست های تیم منابع طبیعی استان کرمانشاه با قدرت تمرینات خود را جهت حضوری قدرتمند در دور نهایی مسابقات ادامه خواهند داد
نظر شما :