مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) روز مادر و روز زن

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۷۰۷۹۲ اخبار استان
تعداد بازدید:۴
مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) روز مادر و روز زن
اداره‌کل منابع طبیعی استان کرمانشاه محل برگزاری مراسم گرامیداشت ولادت اسوه تمام‌عیار مکارم و قلعه رفیع فضائل حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا ( س ) بود.
 در این مراسم که همزمان بود با روز گرامیداشت مقام مادر و روز زن، دکتر نامدار و دکتر آخوندی مدیرکل دفتر حقوقی بازرسی و معاونت بازرسی ارزیابی عملکرد سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیرکل، نمایندگی ولی فقیه، معاونین و بیش‌ از پنجاه نفر از بانوان شاغل در اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه حضور داشتند.
 
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احساندوست نمایندگی ولی فقیه در اداره کل ضمن تبریک این ایام  سالگرد شهادت سردار سلیمانی را نیز تسلیت گفته و احادیثی را در رابطه با جایگاه حضرت فاطمه (س) و مقام بالای مادران و زنان بیان کردند و افزود انشاالله تمامی بانوان گرامی با تأسی از رفتار و کردارخضرت فاطمه( س)  رهروی راستین صدیقه کبری باشند.
 
در‌ادامه انشاءاله کولانی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از جایگاه ویژه زنان در پیشرفت های این اداره  گفت و افزود پیشرفت‌های این ادره کل مرهون زحمات و تلاش مستمر بانوان گرامیست که دوشادوش آقایان در ترویج فرهنگ منابع طبیعی تلاش میکنند.
 دکتر آخوندی معاونت دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان مراتع و آبخیزداری کشور نیز اظهار داشت به نمایندگی از ریاست محترم سازمان حامل پیام تبربک این روز فرخنده هستم .
وی گفت امروزه ما درکشور موضوع جنسیت نداریم  و به ویژه در سازمان منابع طبیعی نیز همیشه بر شایسته سالاری تأکید شده است، انشاءالله شما خواهران هم عملکرد خوبی را از خود در راه پیشرفت اهداف سازمانی ارائه دهید.
 این مقام مسئول خاطرنشان کرد استان کرمانشاه همواره از استانهای برتر کشور بوده که همیشه جایگاه مناسبی را در سطح کشور داشته است.
در پایان نیز بانوان اداره کل با سوالات، پیشنهادات، مشکلات و نظرات خود را بیان نمودند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه

کلیدواژه‌ها: مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) روز مادر و روز زن


نظر شما :