پویش بسیج کارمندی و کاشت ۲۰۰ اصله نهال در مرکز آموزش کربلا سپاه نبی اکرم (ص)

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۳ کد : ۷۲۵۷۸ اخبار استان اخبار شهرستان
تعداد بازدید:۳
پویش بسیج کارمندی و کاشت ۲۰۰ اصله نهال در مرکز آموزش کربلا سپاه نبی اکرم (ص)
سازمان بسیج ادارات، جهت تحقق اهداف اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور، همراه مسئولان سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، بسیج سازندگی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و منابع طبیعی شهرستان کرمانشاه در مرکز آموزش کربلا، ۲۰۰ اصله نهال بادام تلخ را غرس کردند.
 
 در این مراسم، سرهنگ شریفی فرمانده بسیج کارمندی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) اظهار داشت: براساس فرمان مقام معظم رهبری، "هر ایرانی سه نهال" و برای مقابله با تغییرات آب و هوایی، احیای جنگل امری ضروری است. وی ادامه داد: در برهه ای از زمان هستیم که ترویج کاشت درخت به "کاشت و نگهداشت درخت" بایستی تغییر نام یابد.
  رییس منابع طبیعی شهرستان کرمانشاه ضمن تقدیر از همراهی مسئولان نیروهای مسلح و بسیج سازندگی در اجرای طرح مذکور گفت: منابع طبیعی برای ایجاد محیطی سرسبزتر و کم کردن کربن، بی وقفه تلاش خواهد کرد و انتظار می رود که سایر مسئولان و مردم فهیم به این طرح بپیوندند.
 عبدالعلی جلیلیان رئیس اداره جنگلداری و جنگلکاری منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: نتیجه قابل توجه تلاش مشترک و ارزشمند همراهان در کاشت و نگهداشت درختان این است که مخازن کربن را فراهم کرده و از عرصه های طبیعی در برابر فرسایش خاک و سیل محافظت خواهیم کرد و امیدواریم، فواید درختان را در ذهنها بکاریم.
 
 
 

کلیدواژه‌ها: پویش بسیج کارمندی و کاشت ۲۰۰ اصله نهال در مرکز آموزش کربلا سپاه نبی اکرم (ص)


نظر شما :