جلسه مدیریت بحران آتش‌سوزی با تأکید بر لزوم تأمین تجهیزات و پیشگیری برگزار شد

۳۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۶ کد : ۹۴۸۸۸ اخبار شهرستان
تعداد بازدید:۲
جلسه مدیریت بحران آتش‌سوزی با تأکید بر لزوم تأمین تجهیزات و پیشگیری برگزار شد
جلسه اضطراری مدیریت بحران آتش‌سوزی در شهرستان گیلان‌غرب، با حضور مهندس رضایی فرماندار، سرهنگ فیلی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی وشیخ ویسی فرمانده یگان محیط‌زیست استان کرمانشاه، دکتر قنبری مسول بازرسی، مشاور مدیرکل منابع طبیعی، معاونین و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی، تعاون روستایی، اداره غله، مدیریت بحران استان، مدیران ادارات شهرستان و نمایندگان انجمن‌های زیست‌محیطی و گروه‌های مردمی، در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

در این نشست ، دکتر قنبری و سرهنگ فیلی ضمن تشریح چالش‌های فنی و عملیاتی، بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها و امکانات ویژه برای شهرستان گیلان‌غرب در حوزه حفاظت از منابع طبیعی تأکید نموده و خواستار توجه جدی مسئولین استانی و شهرستان به این موضوع شدند.

در ادامه این نشست «بهرامی، نماینده جمعی از دوستداران طبیعت، در سخنانی به تشریح چالش‌های زیست‌محیطی کشور پرداخت و با اشاره به کمبود امکانات در مقابله با آتش‌سوزی‌ها، بر لزوم توجه جدی‌تر به مدیریت بحران‌های طبیعی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه افزایش وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع ناشی از ترکیبی از عوامل انسانی و اقلیمی است، خاطرنشان کرد نبود تجهیزات کافی، آموزش ناکافی نیروهای محلی و تاخیر در عملیات امدادی از مهم‌ترین موانع مهار به‌موقع حریق‌ها به شمار می‌رود.


در ادامه، مهندس رضایی ضمن تشریح وضعیت موجود و اهمیت حفظ منابع طبیعی بکر منطقه، بر فوریت تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با آتش‌سوزی‌ها تأکید کرد. وی با اشاره به کمبود شدید تجهیزات عملیاتی، به‌ویژه دمنده‌های پرتابل، خواستار تخصیص اعتبارات ویژه و تسریع در روند تأمین این اقلام ضروری برای نیروهای حفاظت منابع طبیعی و محیط‌زیست شد.


نظر شما :