برگزاری دومین جلسه ستاد بحران در استانداری کرمانشاه
صبح امروز 30اردیبهشت مدیریت بحران در سالن تدبیر استانداری کرمانشاه میزبان اعضا ستاد با موضوع حریق در عرصه های طبیعی بود .
صبح امروز 30اردیبهشت مدیریت بحران در سالن تدبیر استانداری کرمانشاه میزبان اعضا ستاد با موضوع حریق در عرصه های طبیعی بود .
در این جلسه ابتدا آقای بالایی مدیریت ستاد بحران ضمن خیرمقدم به حاضرین به ذکر گزارشی در خصوص مصوبات جلسه اول پرداخت واینکه ادارات ذیربط از جمله منابع طبیعی ومحیط زیست نکات مندرج در صورتجلسه از جمله اطلا ع رسانی به انحا مختلف ،تشکیل همایشها ، دیدار ونشست با فرمانداران ،ائمه جمعه ،معتمدان محلی، نیروهای نظامی وانتظامی وتجهیز پایگاهها و برگزاری کارگاههای آموزشی را بخوبی انجام داده اند.
وی گفت ما هم ابلاغ لازم را برای فرمانداران ،بخشداران ودهیاران صادر کرده ایم واستاندار محترم هم براستفاده از تمامی امکانات تا کید داشتند .
در ادامه این جلسه ابتدا مدیران کل منابع طبیعی وآبخیزداری ومحیط زیست ضمن ارائه پاور پوینتی از اقدامات بعمل آمده پیشنهادات وکمبودهای حوزه خود را ارائه نمودند
در ادامه این جلسه نماینده سازمان جهاد کشاورزی مدیر کل عشایری ، تنی چند از فرمانداران ومعاونین فرماندار نکاتی را در خصوص آمادگی ودر مواردی کمبود تجهیزات را به سمع حضار رساندند.
در خاتمه این جلسه دکتر سالاری معاونت عمرانی استانداری ضمن قدردانی از اقدامات مثبت بعمل آمده اظهار داشت.
ما بایستی با بهره گیری از تجارب سیل اخیر به موارد مهمی که می تواند در پیشگیری وکاهش حریق در عرصه های طبیعی تاثیر داشته باشد توجه کنیم .
1-از فضای مجازی نهایت استفاده را برای اطلاع رسانی بنمائیم البته رسانه ملی هم باید خود را در این خصوص موظف بداند .
2-فرمانداران عزیز حتما شورای تامین را در شهرستان تشکیل وستادها را مدیریت نمایند .
3-در خصوص کارگاههای آموزشی هم فرمانداریها اطلاعات ارائه شده منابع طبیعی،محیط زیست، جهاد کشاورزی وتشکلها را ساماندهی کنند.
4-مخابرات استان در خصوص مشکلات گروههای اطفا حریق در خصوص عدم آنتن دهی خطوط ارتباطی بالاخص موبایل در مناطق صعب العبور طعمه حریق شده را به جهت اطلاع رسانی به نوعی مرتفع نمایند.
5-راهداری تیغه زنی حاشیه جاده ها را در اولویت فعالیتهای خود قرار دهد.
6-فرمانداران ومدیران حتما از گزارشهای هواشناسی مطلع باشند که بدون شک در اعلام آماده باش نیروها تاثیر بسزایی خواهد داشت.
7-ادارات منابع طبیعی ،محیط زیست،سازمان جهاد کشاورزی ودستگاه قضایی آرای صادره برای عاملین حریق وبرخورد قضایی را رسانه ای کنند که بنوعی عامل پیشگیری خواهد بود.
فرمانداران بایستی بنحو مطلوب در خصوص حریقهای حادث شده مدیریت نمایند.
وی در خاتمه استفاده بهینه از مشارکت مردم عشایر،روستائیان ودامداران که نزدیکترین افراد به عرصه های طبیعی هستند والبته تشکلها را مورد تاکید قرار داد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |