جانشین فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه

تاریخ انتشار : 1402/03/06 - ساعت انتشار: ٠٩:٣١ - گروه خبری : اخبار استان

ایجاد ۱۵۰۰ کیلومتر آتش‌بُر در سطح مراتع و جنگل‌های کرمانشاه/شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی

فرشید سنجری جانشین یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : جنگل‌ها و مراتع، بیشه‌زار‌ها و پارک‌های ملی سرمایه ارزشمند کشور محسوب می‌شود و تخریب این منابع موجب نابودی اکوسیستم و پوشش گیاهی خواهد شد.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه افزود: در چنین شرایطی وظیفه دولت و مردم است تا در زمینه حفظ و حراست از منابع طبیعی تلاش کرده و با اقدامات مناسب و برنامه‌ریزی دقیق از تخریب منابع طبیعی و حریق احتمالی در جنگل‌ها و مراتع جلوگیری به عمل آید.

وی گفت: به منظور پیشگیری و مقابله با حریق احتمالی نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی برای حفظ جنگل‌ها و مراتع در آماده‌باش هستند.

سنجری با اشاره به بالا رفتن احتمال وقوع حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع به ویژه جنگل‌ها در پی گرم شدن هوا، افزود: علاوه بر ۱۹ پایگاه اطفا حریق، دو پایگاه جدید اطفا حریق در منطقه اورامانات و کرمانشاه احداث شده که نیاز به تجهیزات دارد.

وی گفت: یکی از اقدامات پیشگیرانه یگان حفاظت منابع طبیعی در پیشگیری از آتش‌سوزی ایجاد یکهزار و پانصد کیلومتر آتش‌بُر با همکاری راهداری در حاشیه جاده‌ها و مناطق نزدیک جنگل‌ها برای جلوگیری از هر گونه حریق احتمالی بوده است.

شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه

سنجری با بیان اینکه تعداد ۲۵۵ نقطه بحرانی در استان کرمانشاه شناسایی شده، خاطرنشان کرد: این نقاط اکثرا در منطقه اورامانات هستند.

وی با اشاره به استفاده از نیرو‌های بومی محلی برای حفاظت از منابع طبیعی، تصریح کرد: تعداد بیش از ۲۶۰ نفر دیده‌بان برای حفاظت از عرصه‌های جنگلی و مرتعی فعال خواهند شد.

سنجری خاطرنشان کرد: این دیده بانان از بین مردم بومی انتخاب شده و به دلیل اینکه در منطقه ساکن هستند جزو اولین افرادی هستند که در جریان حریق قرار می‌گیرند، لذا به سرعت نسبت به اطفای حریق اقدام کرده و آتش را در همان لحظه‌های نخست شروع اطفاء می‌کنند.

وی به انجام دیگر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با وقوع حریق در عرصه‌های منابع طبیعی استان، گفت: تیغه‌زنی جاده‌های اصلی و فرعی، برگزاری مانور‌های آزمایشی اطفای حریق، برگزاری دوره‌های آموزشی در روستا‌ها و… از دیگر برنامه‌های در دست اجرا برای حفاظت از منابع طبیعی در استان است.

جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از روستاییان، بهره برداران، دهیاران و اعضای شورا‌های روستا‌ها خواست نسبت به آتش‌سوزی در مراتع حساسیت نشان داده و هرگونه آتش سوزی را به شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع اطلاع‌رسانی کنند .

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج